Aankleedtafel voor baby’s: veilig, hygiënisch en goedkoop

Een baby aankleedtafel geeft ouders een veilige, handige en hygiënische plaats voor het verschonen van baby's en peuters. Zeer geschikt voor installatie in toiletruimten, kleedkamers en paskamers. Zo geef je ouders op elke plek de mogelijkheid om hun baby te verschonen.

Aankleedtafels voor baby’s uit voorraad leverbaar

Baby verschoontafel en luierboxen Baby verschoontafel en luierboxen Baby verschoontafel en luierboxen Baby verschoontafel en luierboxen

SaniQ levert zowel  een horizontale als verticale uitklapbare baby aankleedtafel zodat plaatsing werkelijk overal mogelijk is. De veiligheidsriemen van onze baby aankleedtafel zijn met één hand in te stellen. De verschoontafel is voorzien van speciale vakken waar hygiënische aankleeddoeken in passen. Ook beschikt de aankleedtafel van een makkelijke tashaken waardoor je de baby verschoon tas makkelijk in de buurt hebt. De ideale oplossing dus voor elke ruimte.

Er is ook baby verschoontafel verkrijgbaar in RVS metaal voor een extra lange levensduur.

Een baby aankleedtafel van SaniQ:

• Zowel in wit kunststof als RVS leverbaar
• 5 jaar garantie
• Inclusief tashaken en veiligheidsriem
• Leverbaar in horizontale en verticale uitvoering
• Verzending, installatie en montage door heel Nederland

Heb je interesse in één van onze baby aankleedtafels? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar onze uitgebreide brochure waarin alle specificaties van de verschoontafels te vinden is.

Diaper Champ LuierboxenBaby verschoontafel en luierboxen

Om te zorgen dat ouders geen problemen hebben met het weggooien van de luisters kun je ook nog kiezen voor een luierbox. De reukloze luieremmer waarin je op een eenvoudige en veilige manier gebruikte luiers kunt opbergen. U heeft geen cassettes nodig, want je kunt gewone vuilnis- en pedaalemmerzakken gebruiken. Dat is simpel, dat is goedkoop.

Geschikt voor 30, 50 en 75 luiers, afhankelijk van het type Diaper Champ.

hoogte breedte lengte gewicht
Regular 54,7cm 27,7cm 39,7cm 3,15kg
Medium  70,2cm  29,6cm  41,4cm  3,61kg
Large  93,4cm  31,8cm  46,2cm  4,13kg

Heeft u nog vragen of kunt u iets niet vinden? Vul ons contact formulier in en wij helpen u graag verder.