Geurmachine, geurmarketing en stankneutralisatie door geurmachines

Saniq adviseert en levert geurmachines en is een geurspecialist op het gebied van geursystemen en geurmachines. Met een geurmachine kan je stank bestrijden of neutraliseren. Ook kan je met geurmachines een aangename of stimulerende sfeer creëren in grotere ruimten. Gewoon voor een goede eerste indruk naar personeel of klanten toe of om sport, prestatie of verkoop te stimuleren en positief te beïnvloeden. Voor kleine en grote ruimten.

Geursystemen en Geurmachines voor grote ruimten

Geurmachines
Geurmachines

Voor hele grote ruimten of een sterk effect plaatst SaniQ Air Control geurmachines. Deze elegante units vernevelen essentiële of aetherische oliën door druk. Hierdoor ontstaat geen geurverandering zoals bij verhitting of aanslag zoals bij aerosol verneveling gebeurd. Deze units zijn via de luchtbehandeling of rechtstreeks in de ruimte zeer fijn af te stellen en geven een bijzonder resultaat zowel om sfeer te creëren, marketing dmv geur te bedrijven en zelfs om ruimten te “desinfecteren”.

De Air Control geurmachines kunnen aan de muur geplaatst worden of in een nevenruimte, waarbij via een slangetje de geur getransporteert wordt naar de gewenste ruimten. Ook via het ventilatie systeem of de airco kan het geursysteem zo zijn werk doen.

Deze Air Control geurmachines zijn volledig instelbaar en programmeerbaar door onze service managers zodat elk gewenst effect kan worden gecreëerd. Absoluut veilig voor mens en milieu. Air Control geursystemen zijn geschikt voor hotels, winkels, bioscopen, musea, schouwburgen, feestzalen, sportscholen, recreatiecentra, horeca, discotheken en vele andere toepassingen.

Geursysteem Fan Air

Geurmachines

Natuurlijk hebben wij ook de simpele luchtverfrissers en geursystemen voor toilet, garderobe en elke andere ruimte die fris en fruitig moet ruiken. Alles voor een goede eerste indruk voor gast en personeel.

De Fan Air geursystemen blazen met een ventilator motor wat lucht over een geurgel, geurcapsule heen, zodat de heerlijke geuren de ruimte worden ingeblazen zonder stank, gas, spray of aërosol maar door verdamping. 30 Dagen frisheid is het gevolg met meer dan 10 verschillende creatieve parfums.

Geur spray luchtverfrissers MegaMist en Microburst

Geurmachines  Geurmachines

Ook onze spray luchtverfrissers MegaMist en Microburst zijn een mogelijkheid. Volledig digitaal instelbaar en voor de juiste toepassing een goed alternatief. Met meer dan 8 verschillende geuren uit voorraad leverbaar een compleet geursysteem voor kleinere toepassingen.

Super Stank neutralisator

Voor directe en snel op te lossen problemen en gelijk werkend hebben wij powerspray's die met één enkele spray (met de kracht van een pistool) een ruimte voor 24 uur volledig kunnen transformeren in een geurende oase.

Er is ook een super stank neutralisator Cetasense die stank en nare luchten als het ware opeet en bestrijdt. Beiden kunnen ideaal zijn voor bioscopen, scholen, horeca, recreatie, bowlings en waar ook eigenlijk niet?

Alle mogelijkheden kunnen wij u "live" laten zien bij u op locatie of demonstreren in onze prachtige showroom in Nijkerk, waar u natuurlijk van harte welkom bent. Vul het response formulier onderaan de pagina in en zet bij de opmerkingen uw interesse(s) dan informeren wij u zo spoedig mogelijk over alle mogelijkheden.