Toiletinrichting, hygiënepapier en supplies voor toiletten en keukens!

Goede service

Verzorgen & ontzorgen van jouw bedrijfshygiëne

Bij SaniQ kan je sinds 1996 terecht voor alles wat je maar nodig hebt om de hygiëne binnen jouw bedrijf hoog te houden. Je vindt bij ons een compleet assortiment aan schoonmaakartikelen en -producten. SaniQ staat voor Sanitary Quality: kwaliteit waar je op kan rekenen.

  • Alles op hygiënegebied onder één dak
  • Voor 14:00 uur besteld, morgen ontvangen
  • Gratis levering bij bestellingen vanaf € 200,- excl. btw
  • 24/7 service voor vaste klanten

Neem telefonisch contact op met 033 – 246 3370 voor meer informatie of vul het contactformulier in.

De all-in service van Saniq

Naast de verzorging van sanitair producten willen we onze klanten graag ontzorgen. Word vaste klant bij SaniQ en geniet van onze All-in Service. Voor een vast bedrag komen we periodiek langs om de voorraad aan te vullen, zonder extra voorrijkosten. We hebben dagelijkse serviceroutes door heel Nederland.

De prijs van de producten is bij het vaste bedrag ingecalculeerd. Hierdoor kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan.

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week service
  • Geen extra voorrijkosten
  • Verzorgen & ontzorgen van sanitair producten
  • Geen contractverplichtingen

Voor meer info over onze All-in Service vul je ons contactformulier in.

Onze unieke service

Wanneer je een All-in klant bent bij SaniQ, dan komen we iedere 2 of 4 weken bij jou op locatie langs. We vullen alle nodige sanitair producten aan: van de toiletten tot de keuken en de tafelaankleding. We vullen alle dispensers, het hygiënepapier en de supplies aan in het magazijn.

Is er een reparatie nodig? We onderhouden en repareren alle dispensers ter plekke, zonder extra onkosten. Op deze manier is je voorraad altijd aangevuld en heb je er geen omkijken meer naar!

Toiletbrilreiniger

Met de toiletbrilreiniger van Saniq is de toiletbril weer veilig en schoon. Een persoonlijke zekerheid, je kan gewoon gaan zitten op de toiletbril. Service is inclusief onderhoud en reinigende vloeistoffen. Zonder investeringen altijd een toiletbrilreiniger die werkt. U wordt volledig ontzorgt en verzorgt zonder omkijken all-in.

Schoonloopmatten

Schoonloopmatten zijn de perfecte oplossing om vloeren veilig en schoon te houden. De mat absorbeert vocht en vuil dat normaliter naar binnen wordt gelopen. Een schoonloopmat bespaart op de schoonmaakkosten en zorgt ook voor minder schade aan vloeren.

Zelf-desinfecterende deurklink – Safe & Protected

De zelfreinigende deurklink en deurhandel Tweaq zorgt voor een automatische reiniging en desinfectie van toegangsdeuren. Veilig en beschermd tegen kruisbesmettingen en ziektes.

Service XXL toiletpapier op maat

Één duo toiletdispenser gevuld met 2 x XXL toiletrollen is gelijk aan 20 normale toiletrollen. Dat is zeer voordelig en besparend.

Handdoekrol automaat en Handdoekrollen

Handen drogen met linnen handdoekrollen is een fijne ervaring en droogt zeer goed. Daarnaast is het besparend en zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Zonder investeringen altijd fijn handen drogen, volledig ontzorgt en verzorgt zonder omkijken all-in.

Laatste nieuws

De regen gutst weer door de straten en natte voeten komen constant binnen lopen...

Via de handen worden bacteriën en virussen veelal verspreid. Overal is direct...

Meer informatie? Vul dan het formulier in

    Veilig betalen