Horeca vaatwasmiddelen en vaatwas dosering

Horeca vaatwasmiddelen & vaatwasmiddel doseren

Professionele horeca vaatwasmiddelen met voordelige A-merkenVaatwasmiddelen & Doseren

Met onze horeca vaatwasmiddelen bespaart u tot wel 54% ten opzichte van andere bekende A-merken. We kunnen dat voor u exact berekenen en dat is wel eens voordelig schrikken!

Ons systeem werkt heel simpel. Wij plaatsen en monteren een doseer  Vaatwasmiddelen & Doserensysteem voor horeca vaatwasmiddelen en spoelglansmiddel, regelen deze in en leveren deze gebruiksklaar op.
Eventueel demonteren wij uw oude systeem. En dat doen we allemaal gratis !

Onze service- en onderhoudsovereenkomsten zijn eenvoudig en goedVaatwasmiddelen & Doserenkoop. Inclusief een jaarlijkse onderhoudsbeurt waarbij o.a. de slangen in het doseersysteem worden vervangen voor de veiligheid en een goede dosering, de unit wordt nagemeten en gecontroleerd. Kortom hiermee krijgt u 100% garantie!

Onze service medewerkers brengen u elke afgesproken dag per maand genoeg horeca vaatwasmiddelen en naglansmiddelen zodat u nooit tekort komt.

De horeca vaatwasmiddelen leveren wij van Relavit, Winterhalter, Etol, eigen merk in zowel vloeibare concentraten, in poeders, sachets en compact blokken.

Vaatwassen en het resultaat is een vak. Een perfect vaatwas resultaat is sterk afhankelijk van uwVaatwasmiddelen & Doseren vaatwasmiddelen, hoe het gedoseerd wordt en hoe het onderhoud is. Daarnaast is vaatwassen misschien wel de grootste kostenpost in uw keuken. Door zeer accurate instelling van onze digitale doseersystemen en de gunstige prijsstelling van onze horeca vaatwasmiddelen kunnen wij dit zo gunstig mogelijk voor u maken. Wij zijn bij berekening bijna altijd goedkoper en besparen u zo veel geld. En wij brengen alle horeca vaatwasmiddelen gratis bij u langs op locatie en houden uw voorraad bij. Nooit misgrijpen, nooit sjouwen, nooit geen verzendkosten. Simpel, betrouwbaar en goedkoop !

Alle mogelijkheden kunnen wij u “live” laten zien bij u op locatie of demonstreren in onze prachtige showroom in Nijkerk, waar u natuurlijk van harte welkom bent.

Vul het response formulier onderaan de pagina in en zet bij opmerkingen uw interesse(s) dan informeren wij u zo spoedig mogelijk over alle mogelijkheden.