Handdoekdispenser

Handdoekdispensers

Handdoekdispensers zijn een groot onderdeel van de toiletinrichting. Het is zeer belangrijk dat uw toiletten er verzorgd en hygiënisch uit zien. Het zorgt voor een goede eerste indruk naar klanten en personeel. Fraaie handdoekdispensers die werken en gevuld zijn. SaniQ wil de toiletinrichting graag voor u verzorgen: wij richten uw toiletten compleet en nieuw in, wat zorgt voor een goede en verzorgde indruk naar zowel klanten als personeel. Elke 5 weken komen wij bij u langs voor onderhoud, bijvulling en het aanvullen van de benodigde onderdelen voor de handdoekdispensers. Bijna al onze services en producten zijn zo ontworpen en gemaakt dat u er geen omkijken naar heeft.

Ons aanbod handdoekdispensers

Bij Saniq is er een ruime keuze in handdoekdispensers. Zo kunt u onder andere kiezen voor een van witte handdoekdispensers van kunststof, die functioneel en economisch in gebruik zijn.  Meer op zoek naar een elegante en moderne dispenser? Dan is er bijvoorbeeld de Exclusive dispenser. Bekijk zelf ons aanbod handdoekdispensers en vind de dispenser die het beste bij u past!

Handdoekdispensers van Saniq

Handdoekdispensers van Saniq zijn van goede kwaliteit met een lage prijsgarantie. Daarbij rekenen wij geen bezorg- of andere verborgen kosten in rekening. Wij leveren ook alle bijpassende disposables zoals de handdoekjes. Wij kennen geen langlopende contracten dus u zit nergens aan vast én u krijgt service met een lach!

Onze services en diensten zijn totaaloplossingen. Alles is inclusief. Wij komen stipt op tijd langs, stellen de dispensers beschikbaar, doen het onderhoud, verwisselen de verbruikte materialen, voeren afval af, vullen bij en repareren of vervangen. Alles voor 1 afgesproken vaste lage prijs. Wij rekenen hier geen orderkosten of bezorgkosten voor. Met onze handdoekdispensers met bijbehorende producten is uw toiletinrichting pas echt af! Bekijk hier ons aanbod.

Uniqo Handdoekautomaat Midi, wit  uniqo_handdoekdispenser_midi Uniqo Handdoekautomaat Mini, wit uniqo_handdoekdispenser_mini
Exclusive Handdoekautomaat RVS/Zwart
 exclusive_handdoekautomaat
Handdoekrolautomaten
 bhd010_classic_handdoekrolautomaat_wit bhd011_classic_handdoekroldispenser_rvs
Handdoekautomaten
 bhd021_classic_handdoekdispenser_rvs 22222222222222hsu-31e_handdoekdispenser hsu-15_e
handdoek-zeepautomaten  cpu_l (1) cpu_r