Toiletinrichting en toiletverzorging

Toiletinrichting geheel verzorgd

Het is zeer belangrijk dat uw toiletten er verzorgd en hygiënisch uit zien. Een goede eerste indruk naar klanten en personeel. Fraaie toiletdispensers die werken en gevuld zijn. Het ruikt lekker fris.

SaniQ wil de toiletinrichting graag voor u verzorgen:
Wij richten uw toiletten compleet en nieuw in, wat zorgt voor een goede en verzorgde indruk naar zowel klanten als personeel. Elke 5 weken komen wij bij u langs voor onderhoud, bijvulling en het aanvullen van de benodigde hygiëne supplies. Bijna al onze services en producten zijn zo ontworpen en gemaakt dat u er geen omkijken naar heeft. Dat noemen wij ALL-IN.

Totaal oplossingen toiletinrichting
Onze services en diensten zijn totaaloplossingen. Alles is inclusief. Wij komen stipt op tijd langs, stellen de dispensers beschikbaar, doen het onderhoud, verwisselen de verbruikte materialen, voeren afval af, vullen bij en repareren of vervangen. Alles voor 1 afgesproken vaste lage prijs. Wij rekenen hier geen orderkosten of bezorgkosten voor. Alle toiletinrichtingen zijn compleet en in wit, RVS of RVS-look. SaniQ levert meerdere prachtige RVS dispenserlijnen van geborsteld RVS staal. Een eigen economische Classic RVS lijn of de unieke Exclusive lijn of een subtiele en fraai afgewerkte RVS lijn van het merk Santral of Wings.

Luchtverfrissers   Toilet inrichting Toilet inrichting
Handdroogsystemen
Handdoekrol aut.
Handdoek dispensers
Toilet inrichting Toilet inrichting
Toiletpapier dispenser
Toiletrol automaten
Toilet inrichting Toilet inrichting
Dames hygiëneboxen
Lady bins
Toilet inrichting
Zeepdispensers
Foam automaten
Toilet inrichting Toilet inrichting
Urinoir roosters
Urinoir zeven
Toilet inrichting Toilet inrichting
Toiletbrilreinigers
Seat cleaners
Toilet inrichting Toilet inrichting
Baby verschoontafels
horizontaal & verticaal & RVS
Toilet inrichting Toilet inrichting
Toiletborstelgarnituren Toilet inrichting
Spoelvrije urinoirs 
Waterloze urinoirs
Toilet inrichting Toilet inrichting
Sildenafil Apotheek pillen kopen zonder recept en tegen een bijzonder Viagra.

Alle mogelijkheden kunnen wij u “live” laten zien op locatie of demonstreren in onze showroom te Nijkerk, waar u natuurlijk van harte welkom bent. Vul het response formulier onderaan deze pagina in en zet bij opmerkingen uw interesse(s) dan informeren wij u zo spoedig mogelijk over alle mogelijkheden.