Toiletpapier groothandel

Toiletpapier groothandel

Als toiletpapier groothandel levert Saniq niet alleen toiletpapier, maar (wanneer gewenst) ook de overige toiletinrichting. Onze services en diensten zijn totaaloplossingen. Alles is inclusief. Wij komen stipt op tijd langs, stellen de dispensers beschikbaar voor het toiletpapier, doen het onderhoud, verwisselen de verbruikte materialen, voeren afval af, vullen bij en repareren of vervangen. Alles voor 1 afgesproken vaste lage prijs. Wij rekenen hier geen orderkosten of bezorgkosten voor.

Toiletpapier groothandel

In de wcpapier groothandel hebben wij een groot assortiment toiletpapier. Toiletpapier en toiletrollen zijn er in vele varianten en soorten. Saniq levert de juiste toiletrollen en toiletpapier op route tot in uw werkkasten of magazijn. Een juist advies krijgt u er gratis bij. Net als nieuwe toiletpapier dispensers die wij gratis in bruikleen verstrekken. Jumborollen staan gelijk aan 20 gewone huishoud toiletrollen; als standaard toiletpapier leveren wij 400 vel (50 meter) of 100 meter toiletrollen zodat er zo min mogelijk gewisseld hoeft te worden. Dat scheelt tijd en opslag en maakt Saniq uniek in de toiletpapier groothandel.

Saniq: uw toiletpapier groothandel

Bent u op zoek naar een toiletpapier groothandel die het u allemaal wat makkelijker maakt? Saniq levert de rollen tot in uw kasten of magazijn. Daarbij brengen wij u geen bezorg- of andere verborgen kosten in rekening. Ook bent u verzekerd van een lage prijsgarantie en heeft de keuze uit een breed aanbod. Kortom, Saniq is dé groothandel voor toiletpapier!