Zeepdispenser

Zeepdispensers zijn een onderdeel van de toiletinrichting. Het is zeer belangrijk dat uw toiletten er verzorgd en hygiënisch uit zien. Het zorgt voor een goede eerste indruk naar klanten en personeel. Een fraaie zeepdispenser die werkt en gevuld is. SaniQ wil de toiletinrichting graag voor u verzorgen: wij richten uw toiletten compleet en nieuw in, wat zorgt voor een goede en verzorgde indruk naar zowel klanten als personeel. Elke 5 weken komen wij bij u langs voor onderhoud, bijvulling en het aanvullen van de benodigde onderdelen voor de zeepdispenser. Bijna al onze services en producten zijn zo ontworpen en gemaakt dat u er geen omkijken naar heeft.

Zeepdispensers van Saniq

Zeepdispensers van Saniq zijn van goede kwaliteit met een lage prijsgarantie. Daarbij rekenen wij geen bezorg- of andere verborgen kosten in rekening. Wij leveren ook alle bijpassende disposables zoals de zeep. Wij kennen geen langlopende contracten dus u zit nergens aan vast én u krijgt service met een lach! Onze services en diensten zijn totaaloplossingen. Alles is inclusief. Wij komen stipt op tijd langs, stellen de dispensers beschikbaar, doen het onderhoud, verwisselen de verbruikte materialen, voeren afval af, vullen bij en repareren of vervangen. Alles voor 1 afgesproken vaste lage prijs. Wij rekenen hier geen orderkosten of bezorgkosten voor. Met onze zeepdispenser met bijbehorende producten is uw toiletinrichting pas echt af! Bekijk hier ons aanbod.

Ons aanbod zeepdispensers

Bij Saniq is er een ruime keuze in zeepdispensers. Zo kunt u onder andere kiezen voor een van de  witte dispensers van kunststof, die functioneel en economisch in gebruik zijn.  Meer op zoek naar een elegante en moderne dispenser? Dan is er bijvoorbeeld de Exclusive dispenser. Bekijk zelf ons aanbod zeepdispensers en vind de dispenser die het beste bij u past!

Exclusive zeepdispensers exclusive_zeepautomaat_1_1 Handdoek-zeep dispensers cpu_l