Home Zelfreinigende deurklink

Zelfreinigende deurklink

TWEAQ ZELFREINIGENDE DEURKLINK – SAFE & PROTECTED

De zelfreinigende deurklink en deurhandel Tweaq zorgt voor een automatische reiniging en desinfectie van toegangsdeuren naar kantoren, toiletruimten of vergaderruimten.

De deurklink reinigt en desinfecteert zich zelf volledig na ieder gebruik. Dus de volgende gebruiker van de deur heeft weer een volledig schoon handvat. Dit draagt enorm bij aan het voorkomen van kruisbesmettingen en verspreiden van ziekten.

BESCHERMD & VEILIG  –  SAFE & PROTECTED

80% van de besmettingen van de ziekten wordt verspreidt via de handen en natuurlijk pak je de deurkruk niet graag beet. Een deurhandel of deurklink zit vol met bacteriën en andere verontreinigingen. 95% van de mensen zijn bang voor deurklinken.

Na een zelfreiniging van de Tweaq deurhandel en deurklink is 99,99% van bacteriën en virussen gedood (getest door onafhankelijke laboratoria – rapporten zijn verkrijgbaar).

TWEAQ DEURKLINK IS SMART AND WIFI CONTROLED

Naast de automatische reiniging en desinfectie van toegangsdeuren heeft de Tweaq deurklink een WIFI connectie.

Hiermee kunnen we via een dashboard zien of de Tweaq werkt en of de cartridge met vloeistof nog voldoende is gevuld. Met andere woorden we weten wanneer de Tweaq deukklink weer gevuld moet worden en geven u of ons service-team automatisch een seintje.

Maar nog veel belangrijker de WIFI connectie geeft inzicht in het gebruik van de ruimten en een totaal gebruiksoverzicht per deur. Welke ruimte wordt hoeveel keer gebruikt per dag, per week, per jaar.

Handig voor het optimaliseren van kosten: het inplannen en verdelen van schoonmaakwerk naar gebruiks-intensiteit. Allemaal heel specifieke facilitaire kennis die je kan inplannen door kennis van het deurgebruik.

TWEAQ DEURKLINK IS MILIEUVRIENDELIJK EN CIRCULAIR

De Tweaq deurhendel wordt onderhouden door het Saniq service-team. Elke cartridge wordt door ons opgeladen, opnieuw gevuld en hergebruikt. Er is geen verlies en er komen geen kunststoffen of restproducten in ons milieu. Een circulair en duurzaam product dat beschermt, logistieke voordelen analyseert en volledig hergebruikt wordt.

TWEAQ DEURKLINK IS HOOGWAARDIGE TECHNOLOGIE ZONDER INVESTERING

De Tweaq deurhendel is een innovatief en technisch zeer hoogwaardig product. Het ziet er mooi uit van de buitenkant maar zeker ook van de binnenkant. Dit wordt in onze service aan u in bruikleen ter beschikking gesteld. Zonder investering heeft u zo een zeer hoogwaardige techniek in huis die uw personeel en gasten beschermt.

TWEAQ DEURKLINK IN SERVICE ALL-IN

De Tweaq deurklink en deurhendel wordt door Saniq als een complete all-in service aangeboden. Wij installeren de Tweaq deurklink op uw deuren en demonteren de bestaande deurhendels. Ons service team onderhoud uw Tweaq deurklinken en wisselt ook tijdig enkele essentiële onderdelen. Het bijvullen en onderhoud volgen we via het dashboard

Saniq ontzorgt en verzorgt uw zelfreinigende deurklinken all-in.

    Meer informatie? Vul dan het formulier in

      Snelle levering