Servetten bedrukken

Servetten bedrukken voor uw tafelaankleding is een manier om te laten zien wie u bent, waar u voor staat en een goede indruk achter te laten. Met onze bedrukte servetten zal dit zeker een succes zijn. Zie een bedrukte servet als een reclamedrager voor uw organisatie. We hebben ze allemaal voor u op voorraad en kunnen de servetten geheel bedrukken naar uw eigen keuze. Daarbij denken we graag met u mee over het ontwerp.

Servetten laten bedrukken

We hebben een groot aanbod servetten om te laten bedrukken. Zo zijn er vele verschillende formaten waar u uit kunt kiezen, van 24×24 tot 40×40. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende materialen en vele kleuren: wit, buttermilk, sahara, ecru, rood, bordeaux, donker groen, fuchsia, aqua, zalmroze, lila, limoen groen, lichtgroen, lichtblauw, donkerblauw, navyblauw, oudroze, goudgeel, zwart, terracotta, bruin, blauw, royal blue, paars en oranje. Populair op dit moment zijn luxe airlaid servetten die bijna van stof lijken maar natuurlijk veel goedkoper zijn dan het wassen van stoffen servetten. En altijd hygiënisch en schoon! Al deze soorten, maten en kleuren servetten kunnen geheel naar wens bedrukt worden met bijvoorbeeld een logo, naam en eventuele bijzonderheden.

Servetten bedrukken bij Saniq

Servetten bedrukken doen we op maat, zo bent u helemaal vrij in het ontwerp dat op de servetten moet komen, wij helpen u hier graag bij. U heeft bij ons een vaste lage prijsgarantie. De bedrukte servetten zijn van hoge kwaliteit en geheel op maat. We rekenen geen bezorg- of andere verborgen kosten. Heb je interesse in servetten bedrukken? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar uw prijs op maat!