Privacybeleid Saniq

Privacyverklaring

Deze Privacyverklaring geeft een beschrijving van de persoonsgegevens die worden verzameld en/of verwerkt binnen B2B bedrijfshygiëne tevens h.o. Saniq en is volledig opgesteld aan de hand van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  1. Waarborgen Privacy

Wij respecteren uw recht op privacy en streven ernaar uw persoonsgegevens te beschermen in overeenstemming met de geldende wetgeving op het gebied van gegevensbescherming, en specifiek de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

  1. Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.saniq.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

  1. Hoe worden persoonsgegevens door ons verzameld?

Persoonsgegevens kunnen op verschillende manieren door ons verzameld worden:

  • Bij het ontmoeten van contacten, bijvoorbeeld bij beurzen of andere evenementen, worden gegevens afkomstig van een visitekaartje of mondeling overgedragen gegevens verwerkt in ons CRM-systeem
  • Als u onze website bezoekt en een contactformulier invult, worden u verstrekte gegevens verwerkt in ons CRM-systeem
  • Als u klant bij ons bent of klant wordt door het bestellen of afnemen van producten of diensten.
  1. Welke persoonsgegevens verzamelen wij en voor welke doeleinden gebruiken wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen de volgende gegevens van u en wij gebruiken ze voor de volgende doelen:

Persoonsgegevens Doelen
Uw identificatie en contact gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres of andere contact gegevens) klanten administratie voor marketingdoeleinden zoals commerciële mailings, telefoontjes, …
Uw IP adres en surfgedrag op de website om onze diensten en hun kwaliteit te verbeteren en om onze website te verbeteren

Voor de verwerking van uw identificatie- en contactinformatie ten behoeve van:

Klantenadministratie, waarvoor we vertrouwen op de uitvoering van ons contract en/of uw bestellingen;

Het correct uitvoeren van leveropdrachten bij de klant waarbij we vaak verzocht worden om bepaalde personen te contacteren met betrekking tot leveringsinformatie;

Elektronische direct marketing (mailings). We merken op dat u het recht hebt om die toestemming op elk gewenst moment in te trekken. U kunt dit doen per e-mail naar info@saniq.nl of door ons contactformulier op www.saniq.nl in te vullen met de mededeling dat u uw toestemming wilt stopzetten. Bij het ontvangen van een mailing kunt u zich terugtrekken via de afmeldknop in de mailing.

  1. Met wie delen we uw persoonsgegevens?

De verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend verstrekt aan derden indien dit noodzakelijk is voor het leveren van bestelde producten of service. Naast ons eigen vervoer wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van externe partijen, welke zorgdragen voor de aflevering van producten.

Er worden duidelijke afspraken (door middel van een overeenkomst) afgesloten met derden, waar wij de persoonsgegevens mee delen. De persoonsgegevens worden verwijderd als deze niet meer worden gebruikt. De gegevens worden niet verstrekt aan partijen als dit niet noodzakelijk of wettelijk verplicht is.

  1. Hoe beschermen we uw persoonsgegevens?

Wij nemen passende (beveiligings-)maatregelen om misbruik en ongeautoriseerde toegang tot de persoonsgegevens tot een minimum te beperken. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk, dan wel wettelijk toegestaan is.

Verder proberen we ervoor te zorgen dat we uw persoonsgegevens accuraat en up-to-date houden. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om ons op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen in uw persoonsgegevens (zoals een wijziging van uw contactgegevens) of die van andere door u verstrekte persoonsgegevens die u verstrekte in het kader van onze samenwerking.

  1. Wat zijn uw rechten en hoe kan u ze doen gelden?

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens en tevens kunt u bezwaar maken tegen het verwerken van de persoonsgegevens. De gegevens kunnen op uw verzoek worden overgedragen aan externe partijen.

  1. Autoriteit Persoonsgegevens

Indien u klachten heeft over de verwerking van de persoonsgegevens kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Op grond van de Privacywetgeving kunt u ook een klacht indienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als u naar aanleiding van deze Privacyverklaring contact met ons op wilt nemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens:

Saniq
Meesterstaat 6a
3861 RE Nijkerk
033-2463370
info@saniq.nl