Hygiënebox

Hygiënebox

Hygiëneboxen zorgen voor een goede, schone indruk in de toiletruimtes en is een faciliteit voor het wegwerpen van onder andere damesverband. De hygiënebox biedt een discrete en hygiënische oplossing hiervoor.. Het is zeer belangrijk dat uw toiletten er verzorgd en hygiënisch uit zien. Dit geeft een goede eerste indruk naar klanten en personeel. Fraaie toiletdispensers die werken en gevuld zijn, een frisse geur, een schone uitstraling, dit alles zorgt ervoor dat uw klanten een goede indruk krijgen. Een hygiënebox kan hierbij niet ontbreken!

Ons aanbod hygiëneboxen

Hygiëneboxen geven de toiletinrichting een extra hygiënische uitstraling. Bij Saniq beschikken we over een breed aanbod waarmee we kunnen voldoen aan uw wensen. Zo is er voor elke ruimte een geschikte oplossing te vinden. De hygiëneboxen kunnen naar wens op de vloer geplaatst worden of aan de wand opgehangen worden. Zo bent u vrij om te kiezen waar de box komt te hangen en waar het qua ruimte het beste uitkomt. Wij bieden buiten hygiëneboxen ook bijhorende producten zoals dameshygiënezakjes en blokbodemzakken. De hygiënebox is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo ook een luxe uitvoering met zelfsluitende klep zodat de inhoud van de box uit het zicht blijft.

Hygiënebox van Saniq

Wanneer u een hygiënebox aanschaft bij Saniq bent u voorzien van een uitstekende service. Onze services en diensten zijn totaaloplossingen. Alles is inclusief. Wij komen stipt op tijd langs, doen het onderhoud, verwisselen de verbruikte materialen, voeren afval af, vullen bij en repareren of vervangen. Alles voor 1 afgesproken vaste lage prijs. Wij rekenen hier geen orderkosten of bezorgkosten voor. Zo zijn de hygiëneboxen altijd gebruiksklaar wat zorgt voor een hygiënische uitstraling in de toiletruimte.

Hygiënebox Biobin 13 liter Hygiënebox Biobin 13 liter Exclusieve dameshygiënebox 25 liter RVS/Zwart Exclusieve dameshygiënebox 25 liter RVS/Zwart
Dameshygiënebox HBU-10 RVS Dameshygiënebox HBU-10 RVS Dameshygiënebox HBU-15 RVS Dameshygiënebox HBU-15 RVS