Home Dameshygiënebox service all-in

Dameshygiënebox service all-in

Hygiënebox voor ultieme hygiëne

Een dames hygiënebox is onmisbaar op elk vrouwen toilet. Het is een afvalbak speciaal geschikt voor al het maandelijkse afval als damesverband en tampons. Deze dames hygiëne box wordt automatisch geleegd, gewisseld en verschoond door ons Saniq service team. Neem contact op voor uw vragen over onze dames verbandcontainer service.

Waarom een dames hygiënebox op het toilet?

Wat zou je met je ongeriefelijke afval moeten doen zonder een dames hygiënebox op het toilet? Juist dat kan alleen maar in het toilet of daarom heen. Dan komt er dus zeer sterk absorberend materiaal in de toilet afvoer terecht met alle nare gevolgen van dien. Verstoppingen, vlekken en vervuiling.

Dames verbandcontainer service all-in

Een dames vervandcontainer service is een complete all-in service door het Saniq service team. Deze service is inclusief de plaatsing van de dames hygiëneboxen, geurcontrole, de wisseling en het schoonmaken en schoon terugplaatsen van de dames hygiënebox.

Al het afval wordt discreet afgevoerd en de dames hygiënebox is weer schoon zonder dat u het merkt.

Ons service team leegt, wisselt en reinigt uw dames verbandcontainer in een afgesproken interval van 2 of 4 weken. Zij komen altijd vast langs en zijn getrained in het discreet behandelen van uw toilet- en wasruimten zonder dat u het merkt.

Voor een kleine meerprijs kunnen wij een hygiënezakjeshouder bijplaatsen. Deze is gevuld met zakjes waar al het maandelijks ongerief makkelijk in kan. Dit is prettiger voor de gebruikers en houdt de dame shygiënebox hygiënischer, schoner en veiliger. Wanneer de vulling op is leveren wij die automatisch bij!

Veelgestelde vragen

Wat is een dames hygiënebox en waarvoor wordt het gebruikt?

Een dame hygiënebox is een discreet en hygiënische afvalbak die speciaal is ontworpen om maandverband en tampons hygiënisch weg te gooien. Het wordt gebruikt in openbare toiletten van bedrijven, scholen en openbare ruimtes.

Waarom een dames verbandcontainer op het toilet?

Om te voorkomen dat de toiletten verstopt raken met damesverband, raden we altijd aan een damesverbandcontainer op de vrouwentoiletten te plaatsen.

Waar moet een dames hygiënebox aan voldoen?

Een dames hygiënebox moet altijd voorzien zijn van een deksel zonder inkijk. Meestal een deksel met een dubbele klep, zodat als u de deksel opent de 2de klep ervoor zorgt dat de inhoud van de hygiënebox niet zichtbaar is.

Verder heeft de hygiënebox vaak een sensor waarmee de deksel automatisch opent als u uw hand erover beweegt, zodat u niets aan hoeft te raken.

Zonder sensor kunt u de deksel van de dames hygiënebox eenvoudig openen door het deksel manueel te openen aan het speciale lipje. Dat gaat eenvoudig en licht.

Welke items zitten er in een standaard dames hygiënebox?

Een standaard dames hygiënebox bevat meestal biologisch afbreekbare zakjes voor de opslag van maandverband en tampons, samen met een geurverwijderaar.

Hoe vaak moet de inhoud van de dames verbandcontainer worden vervangen?

Ons service team leegt, wisselt en reinigt uw dames verbandcontainer in een afgesproken interval van 2 of 4 weken. Zij komen altijd vast langs en zijn getraind in het discreet behandelen van uw toilet- en wasruimten zonder dat u het merkt.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een dames hygiënebox?

Het gebruik van een dames hygiënebox biedt verschillende voordelen. Het zorgt voor een hygiënische en discrete manier van het opbergen en verwijderen van maandverband en tampons. Het kan ook helpen bij het voorkomen van verstoppingen in het toilet en het verminderen van de verspreiding van bacteriën en geurtjes.

Waar moet een dames hygienebox aan voldoen?

Een dames hygiënebox heeft altijd een deksel zonder inkijk. Meestal een deksel met een dubbele klep zodat als je het deksel opent de 2de klep zorgt dat je de inhoud van de dames hygiënebox niet kunt bekijken. Wel zo prettig.

Verder heeft de dames hygiënebox vaak een sensor waarmee het deksel van de dames hygiënebox automatisch opent als je je hand erover beweegt zodat je niets aan hoeft te raken.

Zonder sensor kan je het deksel van de dames hygiënebox eenvoudig openen door het deksel manueel te openen aan het speciale lipje. Dat gaat eenvoudig en licht.

Saniq ontzorgt en verzorgt uw dames hygiëneboxen.

    Meer informatie? Vul dan het formulier in

      Veilig betalen