Home Zeepdispenser service All-in service

Zeepdispenser service All-in service

Zeep service en zeepdispensers

Elke dag schone handen met een gevulde zeepautomaat van Saniq. Geen lege en/of niet werkende zeepdispensers. Service is inclusief al het onderhoud en milde handzeep of foamzeep.

Zonder investeringen altijd zeepdispenser die werkt. U wordt volledig ontzorgt en verzorgt zonder omkijken all-in

Een werkende zeepdispenser

Een zeepdispenser moet goed werken en voldoende zeep geven voor een optimale handen reiniging. Het zorgt voor vertrouwen en een positieve beoordeling van uw toilet.

Zeep service all-in door het saniq service team

Een zeep service is een complete all-in service door het Saniq service team. Deze service is inclusief de plaatsing van de zeepdispenser, het vullen en bijvullen van de juiste zeep en het onderhoud van de zeepdispenser.

De zeepdispenser werkt altijd en gasten en personeel kunnen altijd hun handen hygiënisch wassen.

Ons service team onderhoud uw luchtverfrisser in een afgesproken interval van 4 weken. Zij komen altijd vast langs en zijn getrained in het discreet behandelen van uw toilet- en wasruimten zonder dat u het merkt.

Zeep en foam-zeep

Hand-crème

Saniq levert een fijne roze handzeep die zich fijn verdeelt over de handen met een lichte aangename geur. Daar was je graag je handen mee – Soapy Roze handcrème

Foam

Heel fijn en zuinig in het gebruik is onze foam crème; een nattere foam is gelijk overal op de handen en verlengt de contacttijd met je handen voor een goede en eenvoudige reiniging. Zuinig en aangenaam – Soapy Ocean Foam

Anti-bacterieel

Zeer goed ontsmettend is onze – Soapy Food & Medical. Een neutrale, heldere zeep met zo min mogelijk toevoegingen. Geen kleur- en geurstoffen, volkomen neutraal voor keukens en medische toepassingen.

Saniq ontzorgt en verzorgt uw zeepdispensers en zepen all-in.

    Meer informatie? Vul dan het formulier in

      Veilig betalen