toilethygiëne

Toilethygiëne

Toilethygiëne klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het is o zo belangrijk voor je gasten, personeel én bedrijf. Een schoon toilet dat van alle gemakken is voorzien draagt bij aan een prettige (werk)omgeving, goede persoonlijke hygiëne en een professionele uitstraling van het bedrijf. Je gasten en personeel moeten zich comfortabel en prettig voelen op het toilet en daarom zijn goede toilethygiëne producten onmisbaar voor ieder bedrijf. Bij SaniQ vind je alles wat je nodig hebt voor een schoon en fris uitziend toilet.

 

Toilethygiëne producten van SaniQ

Bij SaniQ kun je terecht voor een groot aanbod toilethygiëne producten. Met onze all-in service zorgen we ervoor dat je nooit zonder wc-producten komt te zitten. Onze klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en desgewenst leveren we maandelijks de producten die je nodig hebt. Ook handig: we berekenen geen extra voorrijkosten wanneer je gebruik maakt van de all-in service. Wil je meer weten over deze dienst of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 033 246 3370 of door het contactformulier in te vullen.

  • Toiletinrichting van a tot z
  • We ontzorgen je volledig met onze all-in service
  • Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar
  • Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf € 200,-

Ons complete aanbod wc-producten

Creëer een comfortabele, frisse en schone omgeving met de wc-producten van SaniQ. In ons ruime assortiment vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van perfecte toilethygiëne. Je bestelt bij ons onder andere de volgende producten:

Zeep en zeepdispensers

Het plaatsen van goed werkende zeepdispensers met een heerlijk ruikende en verzachtende handzeep draagt bij goede persoonlijke hygiëne van je toiletgasten. Kies je voor een drukdispenser met een crème zeep, een automatische dispenser met een schuimende zeep of juist andersom? Bekijk de opties in ons assortiment.

Toiletborstels

Het is misschien wel een van de belangrijkste producten op het toilet: de toiletborstel. Kies een van de verschillende soorten borstel in ons assortiment, zoals een hangend exemplaar of juist een die los op de grond staat.

Luchtverfrissers

Een (automatische) luchtverfrisser voor een heerlijke geur en perfecte eerste indruk voor gasten en personeel. Zeer duurzaam en circulair door onze unieke ECO-loop. Alle luchtverfrissers worden bij onze klanten gewisseld, ingenomen en gerecycled in nieuwe geurvullingen.

Handdoekdispensers

Onze mooie handdoekdispensers zorgen ervoor dat er altijd een schoon handdoekje wordt aangeboden voor de volgende bezoeker. Zo heb je altijd een schoon en hygiënisch doekje om je handen mee af te drogen.

Schoonmaakproducten

Een hygiënisch toilet begint natuurlijk met regelmatige en zorgvuldige schoonmaak. Bij SaniQ hebben we een groot aanbod aan schoonmaakproducten om de toiletten spic en span te maken én te houden.

Handdoekrollen

Ook onmisbaar op het toilet zijn handdoekrollen. Bij SaniQ bestel je verschillende soorten handdoekrollen en bijpassende dispensers. Kies het gewenste type dispenser en de bijbehorende handdoekjes. We leveren de producten snel en monteren het ook, indien gewenst.

Toilet prullenbakken

In ons aanbod vind je verschillende soorten prullenbakken voor op het toilet. Denk bijvoorbeeld aan een klein prullenbakje naast het toilet, maar ook aan een grote afvalbak voor handdoekjes of een prullenbak speciaal voor damesverbandzakjes. Ook kun je kiezen uit pedaalemmers, prullenbakken met klapdeksels of contactloze prullenbakken met een sensor.

Toiletrol dispensers

Een toiletrol dispenser met 2 toiletrollen naast elkaar zorgen voor voldoende toiletpapier en het minder vaak hoeven vervangen van de rollen. We hebben ook Jumbo toiletrol dispensers, voor extra grote rollen toiletpapier.

Meer weten? Vraag het ons!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de full-service van SaniQ? Neem dan contact met ons op en vraag het ons. We zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder. Ook kun je contact opnemen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.