Toilethygiëne

Een goede toilethygiëne draagt bij aan het comfort en welzijn van mensen, waardoor ze meer aandacht besteden aan hun persoonlijke hygiëne. Daarom is het essentieel om te beschikken over de juiste toiletvoorzieningen. Bij SaniQ voorzien we u van de juiste faciliteiten voor een optimale toilethygiëne, inclusief een constante voorraad.

Onze producten

Bij SaniQ bieden we een breed scala aan voorzieningen om de sanitaire hygiëne in uw bedrijf te bevorderen:

Luchtverfrisser dispensers

Luchtverfrisser

Met luchtverfrissers voorkomt u vervelende geurtjes op het toilet. Ons team plaatst de luchtverfrisser en vult deze bij wanneer nodig.

Handdoek rollen

Handen drogen

Natuurlijk willen uw bezoekers na een toiletbezoek graag hun handen schoon en droog maken. Met onze handdoekrollen drogen ze snel en hygiënisch hun handen.

Toiletpapier houder

Toiletpapier XXL

Ons toiletpapier XXL zorgt ervoor dat uw toilet altijd voorzien is van voldoende toiletpapier. We controleren de voorraad regelmatig en vullen deze aan wanneer dat nodig is.

Dames hygiënebox

Dames hygiënebox

Met onze dameshygiënebox kunnen vrouwen discreet hun menstruatieproducten weggooien. Ons team leegt regelmatig de hygiënebox en vult de zakjes bij indien nodig.

Zeepdispensers

Zeep service

Voorkom met onze zeep service dat uw zeepdispenser leeg raakt. We vullen tijdig bij, zodat bezoekers en werknemers altijd hun handen kunnen wassen met zeep.

Toiletreiniging dispenser

Toiletbril reiniging

SaniQ's toiletbrilreinigingsservice biedt een complete oplossing voor het schoonmaken en desinfecteren van toiletbrillen.

Urinoir service

Urinoir service

Dankzij SaniQ's urinoirservice blijven urinoirs vrij van verstoppingen en onaangename geuren. We vervangen tijdig de urinoirroosters, zodat er geen nare geurtjes ontstaan.

Schoonloopmatten

Schoonloopmatten & hygiëne

Onze schoonloopmatten houden uw vloeren schoon en fris. Deze matten absorberen vocht en vuil, zodat bezoekers de ruimte betreden met schone schoenen.

Easy C schoonmaakmiddelen

Easy C goedkoop schoon

De Easy C schoonmaakmiddelen maken uw toiletruimte grondig schoon. We zorgen ervoor dat deze middelen altijd op voorraad zijn, zodat uw sanitaire voorzieningen continu schoon en fris zijn.

Dames hygiënebox

Damesverbandcontainer

Onze damesverbandcontainer biedt vrouwen een discrete manier om menstruatieproducten weg te gooien.

Geurmachine

Geurmachine

Laat geurproblemen verdwijnen en frisheid terugkeren in grote ruimtes met onze alles-in-één geurservice. Deze geurservice is inclusief geavanceerde geurmachines en essentiële geurbeleving, volledig verzorgd door SaniQ.

Waarom is sanitaire hygiëne belangrijk?

Toilethygiëne op het werk draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van zowel bezoekers als werknemers. Werkplekken met een hoge standaard op het gebied van toilethygiëne dragen bij aan een positieve werkomgeving en verminderen het risico op ziektes. Het bevordert niet alleen de algehele hygiëne, maar ook een gevoel van welzijn en veiligheid. Een goede sanitaire hygiëne zorgt ervoor dat mensen terugkomen bij uw bedrijf. Met ons brede scala aan producten en diensten verbetert en handhaaft u de toilethygiëne op het werk, zodat uw werkomgeving altijd schoon en fris blijft.

Vraag een offerte aan en verbeter de toilethygiëne op het werk

Wilt u de sanitaire hygiëne op uw bedrijf verbeteren en zorgen voor een optimale toilethygiëne? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor onze hoogwaardige producten. We streven ernaar om uw bedrijf te voorzien van de beste oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget. Heeft u nog vragen over sanitaire hygiëne? Neem dan contact met ons op via 033 246 3370 of stuur een e-mail naar info@saniq.nl. We beantwoorden graag al uw vragen.

    Meer informatie? Vul dan het formulier in

      Veilig betalen