Toilethygiëne

Een schoon toilet is enorm belangrijk. Mensen voelen zich er namelijk prettiger en nemen meer de tijd voor hun persoonlijke hygiëne. Daarnaast komt maar liefst 97% van de bezoekers niet terug naar ondernemingen die niet aan de hygiënestandaarden voldoen. Zorg daarom voor een goede toilethygiëne en schakel het service team van SaniQ in. We nemen alle werkzaamheden rondom een goede toilethygiëne uit handen en zorgen altijd voor voldoende voorraad.

Luchtverfrisser

Voorkom vervelende geurtjes op het toilet met een frisse luchtverfrisser. Ons sanitaire team plaatst de luchtverfrisser en vult deze bij wanneer nodig.

Handen drogen

Na het toiletbezoek willen uw bezoekers natuurlijk graag hun handen wassen en drogen. Met de handdoekrollen maken zij de handen snel en hygiënisch droog.

Toiletpapier XXL

Ontbrekend toiletpapier is een van de grootste ergernissen in toiletruimtes. Voorkom dit probleem door onze XXL-toiletrollen. Ons sanitaire team controleert de voorraad en vult deze bij wanneer nodig.

Dames hygiënebox

Met een dames hygiënebox biedt u vrouwen de mogelijkheid hun damesverband discreet weg te gooien. Ons team leegt de dames hygiënebox op tijd en vult de zakjes bij indien nodig.

Zeep service

Na het toiletbezoek willen uw bezoekers graag hun handen wassen met een goede zeep. Om te voorkomen dat de zeepdispenser leeg is, schakelt u het sanitaire team van SaniQ in. We vullen de zeepdispenser op tijd, zodat uw bezoekers te allen tijde hun handen kunnen wassen.

Toiletbril reiniging

Een vieze toiletbril is voor velen een reden om boven het toilet te gaan hangen tijdens een toiletbezoek. Het sanitaire team van SaniQ maakt de toilet grondig schoon, waardoor de toiletbril vrij van bacteriën is.

Urinoir service

Met de urinoir service van SaniQ voorkomt u voorstoppingen en nare geurtjes in de urinoirs. We vervangen de urinoir roosters tijdig, zodat er nooit een vervelende geur ontstaat.

Schoonloopmatten & hygiëne

Met schoonloopmatten voorkomt u een vieze vloer. Deze matten nemen namelijk vocht en vuil op, voordat de bezoeker de ruimte verder betreedt.

Easy C goedkoop schoon

Met de reinigingsmiddelen van Easy C maken onze sanitaire teams uw toiletruimte hygiënisch schoon. Daarnaast zorgen we ervoor dat de reinigingsmiddelen op tijd weer op voorraad zijn, zodat uw sanitaire voorzieningen altijd op tijd schoon zijn.

Damesverbandcontainer

Damesverbandcontainer Met behulp van een damesverbandcontainer voor vrouwelijke hygiëne kunnen vrouwen hun maandverband op een discrete manier weggooien. Ons team zorgt ervoor dat de container regelmatig wordt geleegd en indien nodig worden de zakjes bijgevuld.

Geurmachine

Om geurproblemen en stank op te lossen en grote ruimten weer fris en positief te maken. Geheel door Saniq verzorgt en all-in service inclusief geurmachine en essentiële geuraroma’s.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via 033 246 33 70 of stuur een e-mail naar info@saniq.nl. Voor een offerte vult u onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

    Meer informatie? Vul dan het formulier in

      Veilig betalen