Home Damesverbandcontainer – waarom heb ik die nodig in mijn bedrijf?

Damesverbandcontainer – waarom heb ik die nodig in mijn bedrijf?

Op elk vrouwen toilet is een damesverbandcontainer onmisbaar. Het is een speciale afvalbak voor het wegwerpen van maandelijkse producten zoals damesverband en tampons. Als je geen damesverbandcontainer hebt, belandt het afval in het toilet. Dit kan leiden tot ernstige verstoppingen, vlekken en vervuiling door het zeer absorberende materiaal dat in de toiletafvoer terechtkomt.

Damesverbandcontainer non-touch met sensor voor ultieme hygiëne

De damesverbandcontainer is uitgerust met een sensor, zodat het deksel automatisch opent als je je hand erboven beweegt. Zo hoef je niets aan te raken. Als er geen sensor is, kun je het deksel eenvoudig openen met behulp van een speciaal lipje. Bekijk ook onze tips voor het gebruik van een damesverbandcontainer.

Het deksel van de damesverbandcontainer heeft altijd twee kleppen voor maximale privacy. De tweede klep voorkomt dat je de inhoud kunt zien. Wel zo prettig.

Dankzij het dubbele deksel blijven nare geuren binnenin en worden ze nauwelijks verspreid.

All-in service damesverbandcontainer al voor € 10 per maand

Voor slechts € 10 per maand biedt Saniq een all-in service voor damesverbandcontainers. Dit omvat plaatsing, geurcontrole, wisseling, schoonmaak en terugplaatsing van de container. Het afval wordt discreet afgevoerd zonder dat je er iets van merkt.

Tegen een kleine meerprijs kunnen we ook een hygiënezakjeshouder toevoegen. Deze bevat zakjes waarin gebruikers gemakkelijk hun maandelijkse ongemak kunnen weggooien. Dit is prettiger voor de gebruikers en zorgt voor een hygiënischere, schonere en veiligere damesverbandcontainer. Als de vulling op is, leveren wij automatisch nieuwe zakjes!

Voordelen van een damesverbandcontainer all-in:

 • Geen verstoppingen
 • Geen troep, vlekken en vuil
 • Hygiënisch voor iedereen
 • Onze wisselservice is op tijd
 • Onze boxen zijn schoon en representatief
 • Zonder investering de ultieme hygiëne

  Meer informatie? Vul dan het formulier in

   Snelle levering