Home Schoonloopmat service

Schoonloopmat service

SCHOONLOOP EN DROOGLOOP MATTEN

Onze schoonloopmatten zijn de perfecte oplossing om de vloer veilig en schoon te houden. De mat absorbeert vocht en vuil dat normaliter naar binnen wordt gelopen. Dus uitermate geschikt voor ingangen, doorgangen en bij deuren om veel vocht en vuil af te vangen van modder, sneeuw, smeer en zand.

WAAROM SCHOONLOOP MATTEN?

Een schoonloopmat bespaart op de schoonmaakkosten omdat er minder vuil en viezigheid naar binnen wordt gelopen. De schoonloopmat beschermt de ingang van een gebouw tegen doorlopen van vocht en vuil waardoor de vloeren achter de entree schoner blijven

Ook zorgt een schoonloopmat voor minder schade aan vloeren door het opvangen van zand en modder. Zand met name zorgt voor schade als krassen en aan natuurlijke vloeren van krassen en doffigheid.

WAT IS EEN SCHOONLOOPMAT EN HOE WERKT ‘T?

Er gaan tot wel 2.000 voetstappen over een schoonloopmat voordat deze vol of vervuild is. Vocht van regen, maar ook zand en modder gaan over de mat of worden afgeveegd.

Een schoonloopmat moet goed vocht kunnen absorberen en ook vasthouden. Ook zand en modder wil je graag in de mat absorberen totdat ze door reiniging worden verwijderd. De speciale vezels van de schoonloopmat moeten sterk zijn en zoveel als mogelijk vocht absorberen en vasthouden. Daarnaast moet de schoonloopmat stevig op de grond liggen zodat deze niet gaat schuiven of bobbelen.

Een schoonloopmat wisselen gaat gebruikelijk per 2 of 4 weken. Ons service-team wisselt op afgesproken tijdstippen de vuile mat om voor een fris gewassen exemplaar. Wij zorgen voor het onderhoud en de reiniging. Hierdoor kun je de matten voor een langere periode blijven gebruiken. De producten worden in gespecialiseerde wasserijen behandeld. Onze gecertificeerde wasprocessen zijn milieuvriendelijk en garanderen een langdurige hygiëne

SCHOONLOOPMATTEN EN DROOGLOOPMATTEN IN SERVICE ALL-IN

De schoonloopmatten en inloopmatten worden door Saniq als een complete all-in service aangeboden. Wij leggen een mat in de juiste maat bij de entree of doorgang neer. Hierna wisselen wij de mat om voor een schoon en gewassen nieuw exemplaar. De vieze matten worden gereinigd van vuil en zand door uitkloppen en daarna gereinigd in onze wasserijen.

Ons service team onderhoud uw schoonloopmatten en inloopmatten in een afgesproken interval van 2 tot 4 weken.

De dure schoonloopmatten worden in bruikleen verstrekt en zo kunt u zonder dure investeringen gebruik maken van onze schoonloopmatten.

Saniq ontzorgt en verzorgt uw schoonloopmatten all-in.

    Meer informatie? Vul dan het formulier in

      Snelle levering