Home Toiletbril reiniger service

Toiletbril reiniger service

TOILETBRILREINIGER & SEATCLEANER

Met de toiletbrilreiniger en seatcleaner van Saniq is de toiletbril weer veilig en schoon. Een persoonlijke zekerheid, je kan gewoon gaan zitten op de toiletbril.

DE TOILETBRIL SCHOON, VEILIG EN GEDESINFECTEERD

Een beetje vloeistof op wat toiletpapier sprayen is al voldoende om de toiletbril volledig schoon te maken en te ontsmetten voor een veilige toiletbril. Zo kan iedere gebruiker zijn eigen toiletbril schoonmaken op elk moment en gewoon veilig gaan zitten op een droge, schone toiletbril. Dit vermindert vervuiling en kruisbesmettingen.

Ook blijft de toiletruimte schoner door een toiletbrilreiniger. Geen los toiletpapier meer op toiletbrillen en daarnaast in de ruimte. Minder rotzooi en het toiletpapierverbruik daalt.

EEN WERKENDE TOILETBRILREINIGER & SEATCLEANER

De toiletbrilreiniger en seatcleaner moeten goed werken en voldoende reinigingsvloeistof geven voor een schone en veilige toiletbril. Het zorgt voor vertrouwen en een positieve beoordeling van uw toilet. De toiletbrilreiniger vloeistof is een desinfectans op alcohol basis die het oppervlak makkelijk ontsmet en snel opdroogt zodat u gauw kunt gaan zitten.

TOILETBRILREINIGER & SEATCLEANER SERVICE ALL-IN

Een toiletbrilreiniger en seatcleaner service is een complete all-in service door het Saniq service team. Deze service is inclusief de plaatsing van de toiletbrilreiniger, het vullen en bijvullen van de juiste reinigingsvloeistof en het onderhoud van de toiletbrilreiniger dispenser.De toilebrilreiniger en seatcleaner service is inclusief onderhoud en reinigende vloeistoffen. Zonder investeringen altijd een toiletbrilreiniger die werkt. U wordt volledig ontzorgt en verzorgt zonder omkijken all-in.

De toiletbril reiniger dispenser werkt altijd en gasten en personeel kunnen altijd gaan zitten op een schone toiletbril.

Ons service team onderhoud uw toiletbrilreinigers in een afgesproken interval van 4 weken. Zij komen altijd vast langs en zijn getrained in het discreet behandelen van uw toilet- en wasruimten zonder dat u het merkt.

Saniq ontzorgt en verzorgt uw toiletbrilreiniger en seatcleaner all-in.

    Meer informatie? Vul dan het formulier in

      Veilig betalen