Home Easy C doseersysteem voor schoonmaakmiddelen

Easy C doseersysteem voor schoonmaakmiddelen

EASY C SCHOONMAKEN & DOSEREN

Easy C doseersystemen maken schoonmaken eenvoudig en zijn kosten- en ruimte besparend. Elk reinigingsmiddel heeft een eigen doseersysteem dat op elke gewenste plek kan worden opgehangen. De dosering gaat rechtstreeks in een sprayflacon of emmer, waarna er water aan wordt toegevoegd. Water bijvullen kan op elke plek dus niet meer sjouwen met schoonmaakmiddel of emmers.

WAAROM EASY C DOSEERSYSTEEM VOOR SCHOONMAAKMIDDELEN?

We vertellen u graag waarom u kiest voor het Easy C doseersysteem voor schoonmaakmiddelen.

 • Kostenbesparend: schoonmaken vanaf 10 cent per kant-en-klare portie
 • Geen verspilling: geen overdosering; er is controle over het gebruik
 • Ruimtebesparend
 • Afvalbesparend en milieubesparend
 • Eenvoudig en veilig door gebruik van kleurencodes en nummers
 • Gebruiksvriendelijk
 • Veilig in het gebruik en conform HACCP regelgeving
 • Flexibel & Storingsvrij: Elk product op de plaats waar het nodig is zonder installatie of wateraansluiting

HOE WERKT EASY C?

Easy C doseersysteem schoonmaakmiddelen is een doseer dispenser waar een zak van 1800ml schoonmaakmiddel in gaat. De doseer dispenser geeft een instelbare hoeveel schoonmaak concentraat af dat met zeer weinig concentraat toch een grote hoeveelheid schoonmaakmiddel geeft.
U tapt 1x schoonmaakmiddel af en daarna gaat de dispenser 15 seconden op slot om over-verbruik en onnodig klok-klok-klok te voorkomen. Dit is zuinig en besparend.
Met een master key kunt u het slot even buiten gebruik stellen voor bijzondere klussen of periodiek onderhoud zodat u een nog sterker schoonmaakmiddel zelf maakt.

EASY C VOOR EMMERS EN SPRAY FLESSEN

De doseersystemen zijn geschikt voor emmers of sprayflessen. De emmer versie houdt men onder het doseersysteem en tapt 1 slag schoonmaak concentraat af waarna met de emmer met water bijvult waar je maar wilt.
De spray-flacon versie werkt met een spray-flacon die je onder de doseerder zet waarbij je ook de juiste hoeveelheid concentraat aftapt. Daarna bijvullen met water. Zo heeft u voor 10ct een hele fles met geconcentreerd schoonmaakmiddel.

EASY C IS VEILIG EN WERKT MET KLEUREN

Alle Easy C doseersystemen voor schoonmaakmiddelen en doseer dispenser zijn kleur gecodeerd zodat het juiste middel in de juiste dispenser gaat. Ook met bestellen of communicatie geeft de kleur aan waarvoor het middel is. Interieur is blauw en rood is sanitair. Groen is voor de vloeren en geel en oranje voor de keuken. Grijs is desinfectie en reinigen in één handeling.

EASY C SCHOONMAAK KOSTEN IN ÉÉN OVERZICHT

 • vanaf 10 cent per fles schoonmaakmiddel
 • vanaf 40 cent per 5 liter emmer schoonmaaksop
 • 350 flessen met schoonmaakmiddel of 120 emmers sop uit1 Easy C verpakking

EASY C SCHOONMAAK SERVICE ALL-IN door het Saniq service team

De Easy C doseersystemen voor schoonmaakmiddelen ter waarde van € 118,00 krijgt u van ons gratis in bruikleen. Wij installeren ze voor u op de juiste locaties.
In onze service routes controleren wij de units en vullen het benodigde aantal schoonmaakmiddel per zak van 1,8 liter op maat bij u aan. Zo komt u nooit tekort en heeft u ook nooit teveel in huis.

EASY C SCHOONMAAKMIDDEL CONCENTRATEN

INTERIEUR 1 BLAUW

Neutrale huidvriendelijke reiniger voor alle interieuroppervlakken. Doordat overdoseringen met het doseersysteem onmogelijk zijn wordt een streepvrij en feilloos resultaat bereikt. Het product is geschikt zowel voor sopwerk als voor sproeireiniging. Het heeft een aangename, frisse geur. pH waarde: 7,0.

SANITAIR 2 ROOD

Mild zure reiniger voor de dagelijkse reiniging van de gehele sanitairruimte. Verwijdert vet, vuil, kalkzeep en lichte kalkaanslag. Zowel voor sopwerk als voor sproeireiniging te gebruiken. Het product heeft een frisse geur. Niet geschikt voor kalkhoudende steensoorten zoals marmer en travertin. pH waarde: 2,3.

VLOER 3 GROEN

Voor de dagelijkse reiniging van alle vloeren zoals linoleum, vinyl, kunststof en steen. Schuimgeremd, dus geschikt voor zowel schrobmachines als voor mopsystemen. Droogt streeploos op en laat geen was- of zeepresten achter zodat de stroefheid van de vloer behouden blijft. Voor een feilloos resultaat en een frisse geur. pH waarde: 7,0

KEUKEN 5 ORANJE

De universele reiniger in de keuken. Voor alle dagelijkse reinigingswerkzaamheden van vloeren, tegelwanden, kookketels, werktafels en keukenapparatuur. Eveneens voor handmatig afwassen van vaatwerk. Gematigde schuimvorming, maar krachtig op vet, vuil, eiwit en allerlei voedselresten. pH waarde: 8,5

ONTVETTER 6+ GEEL

Verwijderd de meest hardnekkige verontreinigingen zoals aangekoekt vet, rookaanslag, roet enz. Zeer effectieve werking op afzuigkappen, filters, tegelwanden, fornuizen, kunststof oppervlakken en talloze andere moeilijk te reinigen objecten. pH waarde: 12,5

DESINFECTANT 7 GRIJS

Bestemd voor de gecombineerde reiniging en desinfectie van oppervlakken, apparatuur en instrumentarium, werktafels, containers, vloeren, enz. Het middel is werkzaam tegen een breed spectrum van bacteriën, schimmels, virussen en algen. pH waarde: 13. Toelatingsnummer: 13473N

  Meer informatie? Vul dan het formulier in

   Goede service