Home Toiletpapier Maxi service

Toiletpapier Maxi service

SERVICE XXL TOILETPAPIER OP MAAT

Één duo toiletdispenser gevuld met twee XXL toiletrollen is gelijk aan 10 normale toiletrollen. Dat is zeer voordelig en besparend.

De duo toiletpapier dispenser is geschikt voor een hoge capaciteit toiletrollen. Twee XXL toiletrollen van 100 of 150 meter zorgen toch voor een maximale capaciteit van 300 meter toiletpapier in één dispenser. Doordat de dispenser tussentijds is bij te vullen is het toiletpapier eigenlijk nooit op. Dus en veel toiletpapier in één dispenser maar ook tussentijds bijvullen maken dit tot een zeer functionele oplossing voor op het toilet van ieder bedrijf, instelling of horeca.

WAAROM XXL TOILETPAPIER?

De XXL toiletrollen hebben veel toiletpapier op 1 rol dus gaan niet snel op. Dat scheelt veel personeelstijd met wisselen want er hoeft minder tussentijds te worden bijgevuld. Maar ook scheelt het veel ergernis van klanten of personeel omdat niet steeds tussentijds het toiletpapier op is.

Één XXL toiletrol is gelijk aan 5 normale losse huis, tuin of keukenrollen. U leest het goed 5! Dus een duo dispenser die helemaal gevuld is met twee XXL toiletrollen bevat eigenlijk 10 rollen normaal toiletpapier.

Minder losse toiletrollen op het toilet en het scheelt ook enorm in magazijn ruimte.

HOE WERKT EEN DUO TOILETPAPIER DISPENSER?

De duo toiletpapier dispenser kan 2 toiletrollen tegelijk houden terwijl er door het slimme wisselpaneel maar 1 toiletrol tegelijk gebruikt kan worden. Dat is handig want dan zijn de rollen nooit tegelijk op. Als er één toiletrol is opgebruikt dan schuift de gebruiker heel eenvoudig het wisselpaneel naar de andere kant en komt een nieuwe toiletrol te voorschijn voor gebruik. Zo zit de gebruiker nooit zonder toiletpapier.

De duo toiletpapier dispenser is uitgerust met een sleutel en door het zichtvenster kan je zien hoeveel toiletpapier er nog in de dispenser zit.

De duo toiletpapier dispensers zijn sterk en elegant met een sterke omkasting. De voorplaten van de duo toiletpapier automaten kunnen worden voorzien van wisselbare front platen zodat ze mee kleuren met uw interieur of andere toilet en hygiëne dispensers. Voorkant kleuren zijn: WIT, ZWART of SILVER

XXL TOILETPAPIER SERVICE ALL-IN

Een XXL toiletpapier service is een complete all-in service door het Saniq service team. Deze service is inclusief de plaatsing van de duo toiletpapier dispensers en het aanvullen op locatie van XXL toiletpapier.

Ons service team vult bij u op locatie het XXL toiletpapier op maat aan. Zo komt u nooit toiletpapier tekort.

Het service-team komt altijd vast langs en is getrained in het discreet behandelen van uw toilet- en wasruimten zonder dat u het merkt.

Saniq ontzorgt en verzorgt uw toiletpapier dispensers en XXL toiletpapier op maat.

    Meer informatie? Vul dan het formulier in

      Snelle levering