Home Ons Familiebedrijf in hygiëne services sinds 1996

Ons Familiebedrijf in hygiëne services sinds 1996

Saniq is sinds 1996 actief in hygiënische services en het onderhoud van sanitaire voorzieningen. Ooit begonnen met alleen een luchtverfrisser service, een zeep service en urinoir roosters in het centrum van Utrecht.

Nu een prachtig familiebedrijf die is uitgegroeid tot een totale dienstverlener in hygiënische services en toilethygiëne, maar ook in keuken hygiëne. We hebben in totaal 2000 verschillende producten in ons magazijn op voorraad.

SaniQ is onze naam en hiermee proberen wij uit te drukken dat wij heel veel rondom het sanitair doen, met de Q van Quality.

Saniq = Service            Ontzorgen & Verzorgen

Tegenwoordig is de nadruk geheel komen te liggen op het ontzorgen en verzorgen van onze klanten met hygiënische – en keuken services. Daarvoor komen we 1 of 2x in de maand bij onze klanten automatisch langs om te onderhouden, bij te vullen of op maat te leveren tot een afgesproken aantal. Saniq levert ook veel one-stop shopping producten aan voor bijvoorbeeld onze horeca klanten als refill kaarsen, servetten, bestekzakjes, allemaal op maat en op tijd zodat onze klanten nooit tekort komen.

Saniq werkt landelijk door heel NL

Ons hoofdkantoor staat in Nijkerk net boven Amersfoort en is dus zeer centraal gelegen. Op Meesterstraat 6a in Nijkerk hebben wij een ruim en groot pand om onze voortdurende groei en expansie te kunnen voortzetten.

Het SaniQ Service team werkt landelijk door heel Nederland en ook nog een stuk van België. Wij hebben service routes van Leeuwarden tot Maastricht en rijden dagelijks door het hele land langs onze klanten om bij- en aan te vullen. Er zijn zo dagelijks 17 mensen voor u actief.

Saniq familie & Saniq service team

Onze Saniq familie is een hecht team die u ontzorgen en verzorgen met een lach. Onze medewerkers hebben veel ervaring, zijn heel erg klantvriendelijk en zijn allemaal service specialisten.

Ook onze klanten zijn vaak al heel lang bij ons en eigenlijk gaat er bijna nooit iemand weg. Wij werken voor landelijke ketens, de overheid, scholen, bedrijven en bedienen een hele grote groep horeca en recreatiebedrijven.

Wij zien onze klanten dan ook als ons voornaamste bezit en hopen nog lang met u te mogen samenwerken.

Bedankt!

Saniq

Meer informatie? Vul dan het formulier in

    Snelle levering