Home Linnen handdoekrollen service

Linnen handdoekrollen service

HANDEN DROGEN MET HANDDOEKROLAUTOMAAT EN HANDDOEKROLLEN

Handen drogen met linnen handdoekrollen is een fijne ervaring en droogt zeer goed. Daarnaast is het besparend en zeer milieuvriendelijk en duurzaam.

WAAROM HANDEN DROGEN MET LINNEN HANDDOEKROLLEN?

Handen drogen met linnen is fijn en voelt heel vertrouwd aan. Als aan een schone handdoek droog je je handen. Als je klaar bent trekt de handdoekrol automaat het gebruikte stuk handdoekrol in en biedt een nieuw schoon stuk handdoekrol aan.

HANDDOEKROLLEN ZIJN CIRCULAIR, DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK

Handdoekrollen worden niet weggegooid na gebruik maar worden gewassen en zo constant hergebruikt. Zelfs na de levenscyclus worden handdoekrollen nog hergebruikt en zijn volledig recyclebaar.

Een gesloten systeem van constant hergebruik maakt linnen handdoekrollen zeer milieuvriendelijk en duurzaam tegenover handen drogen met papier dat constant na eenmalig gebruik wordt afgevoerd.

Handdoekrol automaten en handdoekrollen hebben ook geen afvalstroom. Dus geen afvalbakken, geen afvalzakken en geen afvalstromen of afval opslag. Ook dat is heel milieuvriendelijk en duurzaam.

WAAROM IS HANDEN DROGEN MET LINNEN HANDDOEKROLLEN GOEDKOPER?

Handen drogen met linnen is veel goedkoper dan met papieren handdoeken.

De inkoopprijs van hygiëne papier is verdubbeld en ook het verbruik is hoog. Vaak worden er wel zo’n 4 handdoekjes gebruikt. Papier is duur en ook erg verspillend als grondstof voor eenmalig handen drogen. Daarnaast hebben we bij linnen handdoekrol automaten geen afvalstroom. Dus geen afvalbakken, geen afvalzakken en geen afvalstromen of afval opslag. Dat is zeer besparend en goedkoop en duurzaam.

 • tot 40% goedkoper drogen dan met gevouwen handdoekjes
 • Geen afval en afvalbakken, geen verlies van kostbare grondstoffen
 • Katoen en linnen zijn zacht en drogen de handen gemakkelijker
 • Handdoekrollen zijn duurzamer, voordeliger en gaan langer mee
 • Een nieuw schoon stuk handdoek wordt automatisch aangeboden
 • Handdoekrollen zijn duurzamer, schoner en voordeliger
 • Geen investeringen in dispensers

HOE WERKT EEN HANDDOEKROL AUTOMAAT?

De handdoekrol automaten werken volledig automatisch en staan altijd klaar voor gebruik. Je trekt als gebruiker je eigen schone portie handdoekrol naar beneden en en droogt fijn en luxe je handen. Als je bent vertrokken trekt de handdoekrol automaat na zo’n 8 tot 10 seconden automatisch de gebruikte portie handdoekrol in.

En staat daarna weer klaar voor gebruik voor de volgende gebruiker.

De handdoekrol automaat beschikt over een snel laad systeem (quick loading system) voor linnen handdoekrollen. Zo is het zeer eenvoudig om snel linnen handdoekrollen te laden. In de handdoekrol automaat zit een handige gebruiksaanwijzing die visueel laat zien hoe u de handdoekrollen moet wisselen. Op onze website staat een filmpje die u laat zien hoe u de handdoekrollen kunt wisselen.

De handdoekrol automaten zijn sterk en elegant met een sterke omkasting. De voorplaten van de handdoekrol automaten kunnen worden voorzien van wisselbare front platen zodat ze mee kleuren met uw interieur of andere toilet en hygiëne dispensers. Voorkant kleuren zijn: WIT, ZWART of SILVER

CWS UNO Dry Slim handdoekrol dispenser – Het wisselen van een linnen handdoekrol

CWS DUO Dry handoekrol dispenser – Het wisselen van een linnen handdoekrol

Handoekrol Automaat Kennedy – Het wisselen van een linnen handdoekrol

CWS Heavy Duty handdoekrol dispenser – Het wisselen van een linnen handdoekrol

HANDDOEKROLLEN EN HANDDOEKROL AUTOMATEN SERVICE ALL-IN

Een handdoekrol automaten service is een complete all-in service door het Saniq service team. Deze service is inclusief de plaatsing van de handdoekrol automaten, het wisselen en wassen van handdoekrollen en het onderhoud van handdoekrol automaten. Zo kunnen uw klanten, gasten en collega’s altijd hun handen drogen.

Ons service team wisselt bij u op locatie de gebruikte handdoekrollen om voor schone linnen en katoenen handdoekrollen. Zo komt u nooit handdoekrollen tekort.

Het service-team komt altijd vast langs en is getrained in het discreet behandelen van uw toilet- en wasruimten zonder dat u het merkt.

Saniq ontzorgt en verzorgt uw handdoekrol automaten en linnen handdoekrollen.

  Meer informatie? Vul dan het formulier in

   Veilig betalen