Home Luchtverfrisser

Luchtverfrisser

Luchtverfrisser voor de beste 1ste indruk in elk toilet

Een goed werkende luchtverfrisser is essentieel voor de beoordeling van uw toilet. De 1ste indruk telt en een goede frisse geur zorgt voor vertrouwen en geeft een positieve beoordeling over uw toilet en uw bedrijf

Waarom een luchtverfrisser op het toilet?

Die luchtverfrisser maakt HET verschil tussen goed of voldoende. Is er net schoon gemaakt? Het ruikt zo lekker. Als het lekker ruikt ziet het er ook schoner uit. Het toilet wordt door die luchtverfrisser een beleving en meer als alleen maar een toilet.

Luchtverfrisser circul-air is duurzaam en circulair

Onze luchtverfisser heet Circul-air omdat bij wisseling en onderhoud de geurpatronen worden ingenomen en gerecycled. Er gaat zo geen enkele grondstof verloren en er komt geen milieu belastend materiaal in het milieu of de afvalstroom. Dit is een uniek procedé dat door geen ander bedrijf in de wereld wordt toegepast.

 • Geen blik, geen plastic, geen geuroliën of chemicaliën komen zo in het milieu.
 • Dat is veilig, duurzaam & circulair, daar kunt u op vertrouwen.

Waar moet een goede luchtverfrisser aan voldoen?

Een luchtverfrisser moet het doen en uw ruimte kunnen voorzien van een frisse geur. Onze Circul-Air luchtverfrisser is de beste luchtverfrisser die er is en werkt op verdamping. Hij geeft constant geur af aan uw ruimte op een zeer gedoseerde veilige manier. Daarbij onderhoud ons service team uw luchtverfrisser en vervangt ook daadwerkelijk geurpatronen en batterijen zodat het luchtverfrisser systeem ook blijft werken voor u.

 • Gegarandeerd 35 dagen frisse lucht, dat lijkt simpel maar alleen wij maken deze garantie waar.
 • Alleen veilige verdamping dus geen aerosolen of spray. Geen vlekken op muren, deuren of kleding.
 • De Saniq luchtverfrisser werkt altijd. Geen besparende timers, of te lichte parfums of zuinige spray die het af en toe eens doet.
 • Altijd als klanten of personeel uw toiletruimte in komt is er een aanwezigheid van die goede 1ste indruk en lijkt het of er net is schoon gemaakt.

Luchtverfrisser service all-in door het Saniq service team

Een luchtverfrisser service is een complete all-in service door het Saniq service team. Deze service is inclusief de plaatsing van de luchtverfrisser, het wisselen van geuren en het onderhoud van het luchtverfrisser systeen.

De luchtverfrisser werkt altijd elke minuut van de dag ruikt het bij u hygiënisch en schoon.

Ons service team onderhoud uw luchtverfrisser in een afgesproken interval van 4 weken. Zij komen altijd vast langs en zijn getrained in het discreet behandelen van uw toilet- en wasruimten zonder dat u het merkt.

Saniq ontzorgt en verzorgt uw luchtverfrisser en geursystemen.

  Meer informatie? Vul dan het formulier in

   Goede service