Home De beste luchtverfrisser in NL

De beste luchtverfrisser in NL

Luchtverfrissers voor een goede frisse hygiënische indruk

Creëer een blijvende, positieve indruk in uw toiletten met onze hoogwaardige luchtverfrisser voor bedrijven. We begrijpen dat de eerste indruk telt en daarom is een frisse en aangename geur essentieel voor uw toiletbeoordeling. Onze luchtverfrisser zorgt voor vertrouwen, straalt hygiëne uit en draagt bij aan een positieve perceptie van uw bedrijf.

Waarom een luchtverfrisser op het toilet?

Door een niet frisse geur in een toilet doen mensen al vaak de aanname dat het toilet ook niet schoon is, terwijl dit misschien wel zo is. Luchtverfrissers maken daarom hét verschil tussen een negatieve of positieve ervaring. “Is er net schoon gemaakt? Het ruikt zo lekker.” Als het toilet een lekkere geur heeft, associeert men dit vaak met een schoon toilet.

Luchtverfrisser Circul-air is duurzaam en circulair

Onze luchtverfrissers heten Circul-air, omdat we bij wisseling en onderhoud de geurpatronen innemen en recyclen. Er gaat zo geen enkele grondstof verloren en er komt geen milieubelastend materiaal in het milieu of de afvalstroom. Dit is een unieke werkwijze dat door geen ander bedrijf in de wereld wordt toegepast.

 • Geen blik, plastic, geuroliën of chemicaliën in het milieu.
 • Dat is veilig, duurzaam & circulair, daar kunt u op vertrouwen.

Waar moet een goede luchtverfrisser aan voldoen?

Uiteraard moet de automatische luchtverfrisser werken en de ruimte vullen met een aangename, frisse geur. Onze Circul-Air luchtverfrissers zijn de beste luchtverfrissers die er zijn en werken door middel van verdamping. Ze geven op een zeer gedoseerde veilige manier een constante geur af aan uw ruimte. Daarbij onderhoudt ons service team uw luchtverfrissers en vervangen ook de geurpatronen en batterijen, zodat het luchtverfrisser systeem altijd werkt.

 • Gegarandeerd 35 dagen een frisse lucht, dat lijkt simpel maar alleen wij maken deze garantie waar.
 • Alleen veilige verdamping, dus geen aerosolen of spray. Geen vlekken op muren, deuren of kleding.
 • De Saniq luchtverfrisser dispenser werkt altijd. Geen besparende timers, te lichte parfums of zuinige spray die het af en toe eens doet.
 • Altijd als klanten of personeelsleden de toiletruimte binnenkomen, is er een aangename geurbeleving waardoor het lijkt alsof er net is schoon gemaakt.

Toiletverfrisser service all-in door het Saniq service team

Een luchtverfrisser service is een complete all-in service door het Saniq service team. Deze service is inclusief de plaatsing van de luchtverfrisser, het wisselen van geuren en het onderhoud van de toiletverfrissers. U houdt op deze manier dus tijd over om te doen waar u goed in bent, zodat wij kunnen doen waar wij goed in zijn.

 • De luchtverfrisser werkt altijd elke minuut van de dag, waardoor het altijd hygiënisch en schoon ruikt.
 • Ons service team onderhoudt uw luchtverfrisser in een afgesproken interval van 4 weken. Zij komen altijd op vaste momenten langs en zijn getraind in het discreet behandelen van uw toilet- en wasruimten zonder dat u het merkt.
 • Saniq is een luchtverfrisser bedrijf en ontzorgt en verzorgt uw luchtverfrisser en geursystemen.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u vragen over het gebruik van onze luchtverfrissers? Neem dan contact met ons op via 033 246 33 70 of info@saniq.nl. U kunt natuurlijk ook altijd onderstaand contactformulier invullen.

  Meer informatie? Vul dan het formulier in

   Veilig betalen