Toiletpapier dispenser

Toiletpapier dispensers

Toiletpapier dispensers zijn een groot onderdeel van de toiletinrichting. Het is zeer belangrijk dat uw toiletten er verzorgd en hygiënisch uit zien. Een goede eerste indruk naar klanten en personeel. Fraaie toilet dispensers die werken en gevuld zijn. Het ruikt lekker fris.

Ons aanbod in toiletpapier dispensers
Onze toiletpapier dispensers zijn functioneel en economisch in gebruik en aanschaf. Mooie witte kunststof automaten met een gladde glanzende buitenzijde die stof en vuil afstoot. De dispensers zijn eenvoudig te reinigen en geven daarmee een groot gebruiksgemak. Een jumborol dispenser met restrol capaciteit is uniek en handig. Hiermee is het mogelijk om een extra wcrol te plaatsen waardoor de rollen minder vaak verwisseld hoeven te worden in de toilet dispenser.

Uniqo Mini-Jumborolhouder, Wit uniqo_mini-jumboroldispenser_wit Uniqo Maxi-Jumborolhouder, Wit uniqo_maxi_jumboroldispenser
Exclusive Bulkpack Toiletpapier automaat RVS/Zwart exclusive_bulkpackdispenser_2  Exclusive Mini-Jumborolhouder  exclusive_mini-jumborolhouder_dicht_1

Toiletpapier dispensers van Saniq

De toiletpapier dispensers van Saniq zijn van hoge kwaliteit met een vaste lage prijsgarantie. We rekenen geen bezorg- of andere verborgen kosten voor het afleveren van de dispenser. Daarbij leveren wij natuurlijk ook alle bijpassende disposables en hygiënisch papier. We kunnen dat ook elke maand automatisch langs komen brengen zodat u nooit tekort komt. Onze services en diensten zijn totaaloplossingen. Alles is inclusief. Wij komen stipt op tijd langs, stellen de dispensers beschikbaar, doen het onderhoud, verwisselen de verbruikte materialen, voeren afval af, vullen bij en repareren of vervangen. Alles voor 1 afgesproken vaste lage prijs. Wij rekenen hier geen orderkosten of bezorgkosten voor. Met onze toiletpapier dispensers met bijbehorende producten is uw toiletinrichting pas echt af! Bekijk hier ons aanbod.